Cutie!

Kommentarer
Lina

hello :) du vann designen. skicka ett mejl till millblom@hotmail.com med information o bilder. dvs de som kan bytas ut (kolla inlägget om du är osäker).. så återkommer jag där me kontonr osv :)

2011-02-03 » 20:17:43 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
Lina

jarå, ta den tid du behöver :D

2011-02-03 » 20:41:17 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
Lina

Hahaha ni (eller ja, Linus) är så roliga med eran Dumlis och hans grejer :Pvi ska åka och kolla på kattbebisar imorgon! Nu har vi funderat länge nog på det här så nu åker vi och kollar, iaf. Fast man vet ju hur det kommer sluta :PPöss!

2011-02-05 » 18:19:58 BLOGG: http://linastrainingdays.blogg.se/
Lina

Jaa det är ju klart :)Det är bonnisar! Jätte fina såg dom ut att vara, på bild iaf :). Sköldpaddsfärgade.Få se om vi kommer hem med en katt rikare :). Det skulle vara så bra för Morris. Han tycker om att ha sällskap. Och om man skaffar en kattbebis nu så kan de nog bygga upp en fin vänskap, trots hund & katt :).PÖSS!

2011-02-06 » 10:26:21 BLOGG: http://linastrainingdays.blogg.se/
Lina

Det vart inge kissetittande igår.. Vi åkte dit, och när vi knackade på så öppnade vääärldens skummaste människa. En tant med JORDENS längsta snus i truten, mest på alla tänder satt den. Och hon hade nog inte en halv get i sitt stall :/.Vi gick in och hon visade de två ena katterna, som redan va tingade. Vi ville ju kolla på de sköldpaddsfärgade men dom hittade hon inte på! :S:S

Okeeej, tänkte vi. Hon sa typ ingenting heller. Så jag frågade tillsut efter att hon gått runt i huset och bara sagt -jahaa, mhmm, jaa....

om vi skulle komma tillbaka senare då? Ja det kanske är lika bra det sa hon då.NEJ TACK! Skumma människa. Så vi åkte hem, satte oss framför datorn och bara typ två minuter innan hade det kommit in en annons på en jääääätte fin BLÅfärgad kattbebis, 14 veckor.

Jag ringde direkt! Så ikväll ska vi åka och kolla på den. Är det så att vi får hämta henne om en vecka så slår vi till för hon är så himla fin. Jätte fin färg! Inte sån "vanlig" färg liksom.Kändes så jäkla surt när vi åkte från första stället. För vi hade ju i princip bestämt oss för en katt där ifrån. Men man vill ju se dom innna man bestämmer sig helt liksom.

Så va dom sådär konstiga. Aja, hon som jag pratade med ang. dagens kattbesök lät normal så vi hoppas det blir bra idag då :).Längtar till heeeelgen!!! :D pöss!

2011-02-07 » 10:19:59 BLOGG: http://linastrainingdays.blogg.se/
Lina

sv; Nej precis, skitskum va kärringen! Det värsta är väl att man hade lust att ta med alla katter där ifrån :/. Fast sådär skumma människor brukar ju trots allt ta väl hand om sina djur. Djuren brukar ju ha det bättre än människorna... och det såg då inte ut som katterna va vanvårdade iaf.JA gör det! Kan va kul och träna någon annans 'träningspass' :). Kommer du inte på nå bra så kör vi bara ett gympass rätt och slätt!Jag ska kolla med mamma när hon slutar jobba, lär ju vänta tills det så hon kan ha hand om Wilmersson :).

Men jag tror att hon brukar sluta vid lunch på fredagar så då kör vi när du är klar med tvätten bara :).PÖSS!

2011-02-07 » 15:35:45 BLOGG: http://linastrainingdays.blogg.se/
Lina

Låter skiiiiitbra det! Mage är faktiskt nått jag behöver träna hårdare!

Nej precis, skulle va lite surt om man vaknade med världens träningsvärk på lördag :PPöss!

2011-02-07 » 20:25:50 BLOGG: http://linastrainingdays.blogg.se/

DITT NAMN:
Stammis? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0