Liten blir stor

Kommentarer
Lina

Sv; JAMENJUSTJA! Du har ju försjutton gjort en design åt mig till förra bloggen. Det hade jag helt glömt!Men vill du gö en då? Skulle va jäääätte snällt! Blogg.se's designer är ju inte så jätte roliga :/.

Jag skulle vilja ha en svart/vit typ. Med kanske någon bild i headern på några hantlar eller nått i den stilen. Pressbild kan jag skicka till dig :). Men sen så vill jag inte ha så mycket mer.

Hittar du nån mer 'fin' bild på nått som passar i en träningsblogg-design så ta med det å :).Pöss!

2011-02-27 » 19:31:48 BLOGG: http://linastrainingdays.blogg.se/
Trixie

Är det en birma? :) ska ni avla med stamtavlor eller bara för skoj skull?:P Jag skulle vilja avla på min birma som löper nu, men hon är så jävla feg att hon inte vågar gå ut. Så nå oäktingar verkar det inte bli haha:P Och hon saknar stamtavla (inte mitt beslut..) så kan ju inte "avla på riktigt".

2011-02-28 » 14:20:47 BLOGG: http://ewatrixierosalie.blogg.se/
Trixie

sv: haha ja man kan ju hoppas=) jag vet inte riktigt.. :P hon är både röd och blå (grå) i masken, nästan lite tabby. Hade en som var svart sköldpadd förut, men hon dog för snart ett år sen:/ birmor är så himla underbara! Hoppas avlingen går bra=)

2011-02-28 » 21:18:51 BLOGG: http://ewatrixierosalie.blogg.se/
Linnea

BRA ATT DU SKA BÄTTRA DIG! ;) Haha närå. Kommenterar inte din så ofta heller. Så nu gör jag det: FIN KATT! Synd bara att jag hatar katter. Men den var söt! ;)

2011-03-01 » 15:00:16 BLOGG: http://emmalinneastorm.blogg.se/

DITT NAMN:
Stammis? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0